Разгледайте FXcolor.eu Shop оттук! Регистрирайте се и спестете време...  
Удобни начини за дистанционно разплащане

В Онлайн Магазина за бои и покрития със специален ефект FXcolor.eu, ще намерите всичко от което се нуждаете за създаването на изкючително атрактивен финален вид на вашите проекти. Преминавайки границата на въображението с боите от серията FXcolor, пред вас се открива един напълно нов свят изпълнен с главозамайващи цветови ефекти. Безкрайни варианти на цветове при смесването на различните продукти. Стандартен метод на нанасяне - не е необходимо да разполагате със специфично оборудване. Пригодени както за външна, така и за вътрешна употрба. Изкючително издържливи на UV. Напълно съвместими при смесване помежду си. Можете да поръчате уникална комбинация от ефекти и цветове, която ние ще изготвим специялно за вас. Доверете се на въображението си!

Сатенени перли, наситени кенди, бои с ефект Хамелеон-променящи интензивните си цветове според гледната точка, Призматичен ефект - това не е просто боя, а калейдоскоп на светлината. Ефектни Частици - боя с едри едноцветни частици. Термодинамични бои - променящи цветовете си според температурата - магия случваща се пред очите ви!!!

  Вече не е необходимо да спирате работата по проекта си, поръчайте онлайн и спестете времето си. Ние ще доставим до вратата Ви !!! (до всяка точка на България)
Голям асортимент от :
  • Аерографи
  • Компресори
  • Помощно Оборудване
  • БОИ и Материали
  • Бояджийски Пистолети
  • Четки и консумативи